Hirdetések 2024. február 25-én

Hirdetések 2024. február 25-én

Nagyböjt 2. vasárnapja

  1. A mai perselyadományokat a katolikus iskolák javára továbbítjuk.
  2. Nagyböjt péntekjein 16:15-től keresztúti imádság és gyónási lehetőség a plébániatemplomban. Ezen a pénteken teremtésvédelmi keresztúti imádság, a szentmise után pedig lehetőség lesz egyházmegyénk teremtésvédelmi referenseivel beszélgetni a témáról a plébánián.
  3. A Férfi-kör következő találkozója szerdán, a felnőtteknek szóló hittan és szentségi felkészítő pedig csütörtökön 17:45-kor kezdődik a plébánián. Szeretettel várjuk a tagokat és az érdeklődőket.
  4. A plébániai Férfi-kör csatlakozik az egyházmegyénkben a papi hivatásokért meghirdetett andocsi zarándoklathoz. Indulás jövő vasárnap 13:00-kor a plébániatemplomtól. A 15:00-kor kezdődő püspöki szentmise után indulnak vissza a résztvevők. Bárki csatlakozhat, nem csak a Férfi-kör tagjai. Kérjük a részvételi szándékot az irodán jelezni (személyesen vagy e-mailben).
  5. A püspöki konferencia által meghirdetett nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtéssel összhangban szeretettel kérjük és várjuk a hívek tartósélelmiszer-adományait március 3-tól 10-ig. A szentmisék előtt és után a sekrestyében várjuk a cukor, tartós tej, liszt, olaj és egyéb tartósélelmiszer-adományt, amit karitász csoportunk állít össze a rászorulók számára és oszt ki húsvétra. Kérjük, figyeljetek a lejárati időre! Köszönünk minden adományt.
  6. Nagyböjti lelkigyakorlatot tartunk március 7-től 9-ig Bellovics Gábor jezsuita atya vezetésével.
Comments are closed.