Hirdetések 2024. március 3-án

Hirdetések 2024. március 3-án

Nagyböjt 3. vasárnapja

  1. Köszönjük a múlt vasárnapi perselyadományokat a katolikus iskolák javára.
  2. A plébániai Férfi-kör csatlakozik az egyházmegyénkben a papi hivatásokért meghirdetett andocsi zarándoklathoz. Indulás ma 13:00-kor a plébániatemplomtól.
  3. A püspöki konferencia által meghirdetett nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtéssel összhangban kérjük a hívek tartósélelmiszer-adományait jövő vasárnapig. A sekrestyében várjuk köszönettel a cukor, tartós tej, liszt, olaj és egyéb tartósélelmiszer-adományt, amit karitász csoportunk állít össze a rászorulók számára és oszt ki húsvétra. Köszönünk minden adományt.
  4. Szerdán nem lesz szentmise a templomban.
  5. Csütörtökön megkezdődik a plébániaépület felújítása, melynek befejeztéig az X-házba (Dózsa Gy. u. 3.) költözik az iroda.
  6. Nagyböjti lelkigyakorlatot tartunk csütörtöktől szombatig Bellovics Gábor jezsuita atya vezetésével. Az esti szentmisékben lesznek az elmélkedések és a szentmisék idején gyónási lehetőség is lesz. Pénteken a Férfi-kör vezetésével imádkozunk keresztutat, szombaton pedig családos keresztútra hívunk mindenkit 16:15-től.
  7. A szombat esti szentmisében lesz az egyházmegyei rajzversenypályázaton induló marcali diákok kerületi fordulón elért eredményeinek kihirdetése.
  8. A bérmálkozásra készülők szüleit március 12-én 16:15-re várjuk az X-házba szülői értekezletre.
Comments are closed.