Hirdetések 2023. december 31.

Hirdetések 2023. december 31.

Szent Család vasárnapja

  1. Ma, Szent Család vasárnapján, a 9 órai szentmise után a jelenlévő családok külön áldásban részesülhetnek. Szeretettel hívjuk erre a családokat.
  2. Közös év végi hálaadó szentségimádásra hívunk mindenkit ma (dec. 31.) 16:15-től a plébániatemplomba, a polgári év utolsó szentmiséje előtt.
  3. Január 1-je Szűz Mária istenanyaságának főünnepe, mely a vasárnappal egyenértékű, parancsolt ünnepünk. Ezen a napon 10 órakor lesz szentmise a plébániatemplomban, 17 órakor pedig a Boldog Gizella-templomban.
  4. Január 6-a Urunk megjelenésének főünnepe, szintén parancsolt ünnep egyházunkban. A szentmisén való részvétel – a vasárnapokhoz hasonlóan – Vízkereszt megünnepléséhez is hozzátartozik, az Istennel és egymással való közösségünk megéléseként, kivéve, ha csak súlyos okból ennek nem tudunk eleget tenni. A pénteki 17 órai előesti mise (a plébániatemplomban) már ezen ünnephez tartozik.
  5. Köszönjük a plébánia életében való részvételt az elmúlt évben: jelenlétet, imádságot, szolgálatot, közösségért végzett munkát és minden anyagi hozzájárulást (egyházi hozzájárulást, persely- és egyéb adományt), melyek lehetővé teszik a plébánia működését és karitatív tevékenységét, az istentiszteleti és közösségi terek fenntartását. Köszönjük az eddigi felajánlásokat a plébániatemplom hangosításának korszerűsítésére. Boldog új évet kívánunk.
Comments are closed.