Hirdetések, 2020. 04. 05.

Hirdetések, 2020. 04. 05.

  1. Ma Virágvasárnap van, a Nagyhét kezdete.
  2. A Nagyhéten próbáljunk a mai körülmények miatt a médiákon keresztül bekapcsolódni a nagyböjti liturgiába. Mivel a tömegtájékoztatási eszközök elég sok szertartást és szentmisét közvetítenek, próbáljunk ezen alkalmakkor imádsággal bekapcsolódni a közvetítésekbe.
  3. Marcaliból a Tavi Tv közvetíti a virágvasárnapi szentmisét és a Húsvét vasárnap délelőtti szentmisét, a szokott időben 9 órakor.
  4. Az üres plébániatemplomban a plébános a nép részvétele nélkül elvégzi a nagycsütörtöki, nagypénteki és nagyszombati húsvéti vigília szertartását, egypár közreműködő segítségével.
  5. A húsvéti ételeket a plébános a 9 órakor kezdődő húsvét vasárnapi szentmise után áldja meg. Kérjük, hogy ablakukba rakják ki a húsvéti ételeket.
  6. Csatlakozzunk Ferenc pápa felhívásaihoz, aki közös imádságra hív bennünket minden délben az Úrangyala előtt egy Miatyánkot is mondjunk el. A KÉSZ felhívására esténként 20 órakor ugyancsak egy Miatyánkot mondjunk el.
  7. A plébánia ügyfélfogadás is megváltozott, előzetes telefonegyeztetésre hívják az 510-233-at és lehetőleg egy személy jöjjön ügyet intézni.
  8. Az Új Ember újságot nem mindig kézbesíti a Magyar Posta, akihez lehet, eljuttatjuk. Az interneten is letölthető.
Comments are closed.