Hirdetések 2024. január 14-én

Hirdetések 2024. január 14-én

Évközi 2. vasárnap

  1. Köszönjük a segítséget a fenyőfák és a kültéri betlehem bontásában.
  2. Iván atya temetése január 23-án 10 órakor kezdődik a gyászmisével a plébániatemplomban, utána a Boldog Gizella-templom altemplomában helyezzük örök nyugalomra. Kérjük, ha valaki szeretne virágot hozni, azt ne a plébániatemplomban, hanem a Boldog Gizella-templomban helyezze el.
  3. A Rózsafüzér-társulat imaórát hirdet a szombat esti szentmise után (jan. 20. 18:00) és mindenkit hív a közös imádságra Iván atyáért.
  4. A képviselő-testület kedden 17:45-kor kezdi ülését a plébánián.
  5. Szeretettel hívjuk a Férfi-kör tagjait és az érdeklődőket találkozásra, beszélgetésre szerdán 17:45-től a plébániára. A szentségekre készülő és a hitünk iránt érdeklődő felnőtteket is hívjuk és várjuk, csütörtökön 17:45-től a plébániára. Mindkét csoport kéthetente tart találkozót.
  6. A január 21-től 28-ig tartó nemzetközi ökumenikus imahét keretében jövő vasárnap (jan. 21.) 17 órakor közösen imádkozunk a keresztények egységéért a református templomban. Szeretettel hívunk mindenkit a találkozásra és közös imádkozásra. Aznap este nem lesz szentmise a Boldog Gizella-templomban.
  7. Aki szeretné otthona megáldását kérni, hagyja meg nevét, címét, elérhetőségét az irodában vagy a sekrestyében. Az otthon és a benne lakók megáldásának nincs költsége és minden évben lehet kérni. (Az áldásról bővebben ide kattintva lehet olvasni.)

Comments are closed.