Hirdetések 2023. december 24.

Hirdetések 2023. december 24.

Advent IV. vasárnapja

  1. Hálásan köszönjük a segítséget a karácsonyi készületben: az adventi koszorúk, a fenyőfák és a kültéri betlehem felállítását, a díszítést és az ahhoz való anyagi hozzájárulást. Köszönjük a felajánlott fenyőfákat: Bartha Tibor vállalkozó-fenyőfa termelőnek, Szente Bálint fakitermelőnek, Büki Józsefnének és Gelencsér Róbert világi elnöknek. Köszönjük az adventi lelki napon és a rorate miséken való részvételt, a karácsonyi műsorokra való felkészülést és az előadásokat, a karitász csoportnak a karácsonyi csomagok elkészítését, valamint a közös látogatást és imádságot az otthonokban.
  2. A karácsonyi miserend: 24-én 17 órakor kezdődik a pásztorjáték a Boldog Gizella-templomban, majd a szentmise, a plébániatemplomban az éjféli mise előtt 23:15-kor kezdődik a karácsonyi műsor. Karácsony napján 9-kor a plébániatemplomban, 11-kor Gombán, 17 órakor Bizén lesz karácsonyi mise. Kedden 9-kor ünneplünk szentmisét a plébániatemplomban, melyet bormegáldás követ.
  3. A héten még lehet jelentkezni az Új Ember katolikus hetilap előfizetésére a sekrestyében és az irodán.
  4. Kérjük a hittanosokat, a szentmise után keressék meg a hitoktatót, hogy megkaphassák az adventi meglepetés utolsó részét is.
  5. Köszönjük az eddigi felajánlásokat a plébániatemplom hangosításának korszerűsítésére.
  6. Szerdán igeliturgia lesz a templomban.
  7. Szombaton 19 órakor kezdődik a DDRF Symphonic Band koncertje a plébániatemplomban.
  8. Jövő vasárnap, Szent Család vasárnapján, a 9 órai szentmise után a jelenlévő családok külön áldásban részesülhetnek. Szeretettel hívjuk erre a családokat.
  9. Közös év végi hálaadó szentségimádásra hívunk mindenkit jövő vasárnap 16:15-től a plébániatemplomba, a polgári év utolsó szentmiséje előtt.

Comments are closed.