Hirdetések, 2020. 10. 04.

Hirdetések, 2020. 10. 04.

  1. Ma van az évközi 27. vasárnap. A perselypénz az elmaradt Péterfillér-gyűjtés, a Szentatya javára.
  2. A mai napon már a gombai templomban is lesz 11 órakor szentmise. A belső felújítás teljesen elkészült. Köszönet mindazoknak bármiben is segítettek. Ünnepélyes átadást a külső felújítás után tervezünk.
  3. A héten minden nap rózsafüzér 17.30-kor, hétfőn az X-házban. Keddtől kezdve a hirdetőtáblán kifüggesztett rend szerint a közösségek végzik.
  4. Pénteken délután 14 órakor az elsőáldozók gyónása lesz, jó idő esetén a templomkertben, rossz idő esetén a sekrestyében. Az elsőáldozás október 18-án, vasárnap 10 órakor lesz.
  5. Folyamatban van a II. János Pál pápát ábrázoló szobor megrendelése. Két művésztől kértünk árajánlatot és tervezet-mintát, ami még nem érkezett meg. Az eddig befolyt adományok mintegy 2,5 millió Ft az egyházközség bankszámláján van, de valószínű nem lesz elég egy igényes, szép szobor elkészítésére. Továbbra is várjuk a hívek nagylelkű támogatását.
  6. Továbbra is tartsuk be a járványügyi előírásokat: a templomi szentmiséken és szertartásokon csak szájmaszkban lehetünk, bejövetelkor használjuk a bejáratnál balra található kézfertőtlenítő készüléket.
Comments are closed.