Hirdetések, 2020. 06. 07.

Hirdetések, 2020. 06. 07.

  1. Ma Szentháromság vasárnapja.
  2. A jövő héten nyilvános szentmisék kedd-szerda-csütörtök 17 óra, pénteken és szombaton 18 órakor.
  3. Jövő szombaton 17 órakor fatimai imaórát tartunk. Az imaóra keretében kapcsolódunk az országos méretű szentségimádáshoz, mely az Eukarisztikus Kongresszusra készít elő.
  4. Jövő vasárnap Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe. A város egyetlen szentmiséje a plébániatemplom előtti téren 10 órakor lesz. Az idén kialakult helyzet miatt egy úrnapi sátrat készítünk.
  5. Az MKPK és a Kaposvári Püspökség legújabb járványügyi intézkedései a következők: jövő vasárnaptól a szentmisére járás újból kötelessége az egészségeseknek. Felmentés csak az időseknek és a betegeknek szól. Jövő vasárnaptól kezdve nem adható általános feloldozás. Minden liturgikus cselekmény végezhető az egészségügyi szabályok betartásával (szájmaszk, 1,5 m-es távolság).
  6. Tájékoztatjuk a szülőket, hogy idén a nyári hittantábor – a kialakult helyzet miatt – elmarad. Amit fel tudunk ajánlani, hogy július hónapban egy pénteki napon hittanos kirándulást szervezünk (várhatóan: július 10.) „Találkozni jó” címmel. Ez a kirándulás a környéken lesz, gyalogosan fogunk menni. Ebéd batyuból, késő délutáni visszaérkezéssel. Részletek később. Egyúttal arról is tájékoztatom a Szülőket, hogy az idei tanév végén az elsőáldozás és bérmálás szintén elmarad. Megtartásuk ősszel lehetséges. Erről is később tájékoztatjuk a Szülőket.
Comments are closed.