Hirdetések, 2022. 12. 24-25-26.

Hirdetések, 2022. 12. 24-25-26.

  1. Ma Szenteste van. Karácsonyi miserend: Szenteste (szombaton) 22 órakor a B. Gizella templomban, 24 órakor a plébániatemplomban (előtte 23.30-kor pásztorjáték); Karácsonykor (vasárnap) 9 órakor a plébániatemplomban, 11 órakor Gombán (igeliturgia), 17 órakor a B. Gizella templomban; Karácsony másnapján (hétfőn) 9 órakor (borszenteléssel) a plébániatemplom, 11 órakor Bizén.
  2.  Pénteken 18 órakor a Dél-Dunántúli Regionális Fúvószenekar koncertje lesz a plébániatemplomban. Vezényel Tóth Bence és Hajas Béla.
  3. Szombaton, Szilveszter napján 16.30-kor szentségimádás keretében a közösségek hálaadása a plébániatemplomban, utána szentmise lelkipásztori évi beszámolóval.
  4. Vasárnap, Új év napján szentmisék: 10 óra plébániatemplom, 11 óra Gomba, 17 óra B. Gizella templom.
  5. Köszönjük mindazok munkáját, akik segítettek a karácsonyi előkészületben, gyönyörűen feldíszített templomaink vannak. A szabadtéri betlehem felállításánál több mint 30 segítőnk volt. Köszönjük a hitoktatóknak és a gyerekeknek a pásztorjátékot, valamint a Fény Gyermekei Zenekar szolgálatát. Megköszönjük Sági Attilának, Kiss Mártonnak a fenyőfákat, valamint Barta Tibornak külön is megköszönjük az elmúlt években is adott karácsonyfákat, melyeket a templomokban és a szabadtéri betlehemünk felállításánál használtunk fel. Köszönjük a sok virágpénzt is, ami lehetővé tette, hogy templomaink ilyen csodálatosan szép hangulatot árasztanak.
  6. Megjelent a Marcali Katolikus Újság karácsonyi száma, a szentmisék után osztjuk a híveknek.
Comments are closed.