Hirdetések, 2022.10.02.

Hirdetések, 2022.10.02.

  1. Ma van az évközi 27. vasárnap.
  2. Jövő vasárnap a plébánia újjáalakításának 300. évfordulóján 15 órakor ünnepi szentmise lesz, melynek főcelebránsa Berta Tibor dandártábornok, tábori püspök. A szentmisén jelen leszek a még élő, valamikor Marcaliban szolgálatot teljesítő káplánok is. A szentmise után minden résztvevőt szeretetlakomára hívjuk az X-házba. Ezen a napon csak ez az egy szentmise lesz Marcaliban. Kérjük az asszonyokat, hogy segítsenek nekünk azzal, hogy hoznak egy tálca süteményt, vagy pogácsát a vendégek részére. (A szentmise előtt az X-házban kell leadni.)
  3. Hétfőn, 18 órakor az X-házban Szentlélek szeminárium kezdődik.
  4. Kedden 16.45-kor a KÉSZ Marcali Csoportjának taggyűlése lesz az X-házban, melyre a vezetőség a tagságot szeretettel hívja és várja.
  5. Pénteken, első péntek 17 órától gyónási lehetőség, 17.30 szentségimádás, 18 órakor szentmise.
  6. Szombaton, vasárnap előesti szentmise.
  7. A Magyar Katolikus Püspökkari Konferencia azzal a felhívással fordul a kedves hívekhez, hogy vallják meg a hitüket az október 1-én kezdődő népszámlálás alkalmával. A népszámlálás október 1-től november 28-ig tart. Online is ki lehet tölteni, akik nem élnek ezzel a lehetőséggel, azokat november végén számlálóbiztosok keresik fel. A kitöltendő lapon az szerepel, hogy nem kötelező a kérdésre válaszolni, de tekintsük hitvallásnak, hogy válaszolunk rá, katolikusok vagyunk.
Comments are closed.