Hirdetések, 2022. 09. 18.

Hirdetések, 2022. 09. 18.

  1. Ma van az évközi 25. vasárnap.
  2. A jövő vasárnap, szeptember 25-én 11 órakor az Orbán kápolnánál is lesz szentmise, mely a termény-betakarításért való hálaadás lesz.
  3. A jövő héten, pénteken 17.30-kor szentségimádás, 18 órakor szentmise.
  4. A Magyar Katolikus Püspökkari Konferencia azzal a felhívással fordul a kedves hívekhez, hogy vallják meg a hitüket az október 1-én kezdődő népszámlálás alkalmával. A népszámlálás október 1-től november 28-ig tart. Online is ki lehet tölteni, akik nem élnek ezzel a lehetőséggel, azokat november végén számlálóbiztosok keresik fel. A kitöltendő lapon az szerepel, hogy nem kötelező a kérdésre válaszolni, de tekintsük hitvallásnak, hogy válaszolunk rá, katolikusok vagyunk.
  5. Már szervezés alatt van a Marcali Plébánia újjáalakításának 300. évfordulójából rendezendő ünnepség, mely október 9-én (vasárnap) délután 3 órakor szentmisével kezdődik, melynek főcelebránsa Berta Tibor dandártábornok, tábori püspök, volt marcali káplán lesz. Az ünnepi szentmisére meghívjuk a még élő marcali káplánokat is. Erre a szentmisére meghívjuk a város vezetőit, intézményvezetőket és természetesen Marcali lakosságát.
  6. A Kaposvári Püspökség Evangelizációs Központja Szentlélek szemináriumot hirdet Marcaliban kizárólag férfiak részére. A szeminárium október 3-án kezdődik és november 28-ig tart. Jelentkezni legkésőbb szeptember 25-ig Király Jenőnél lehet, és jelentkezési lapot kell leadni szeptember 25-ig. A jelentkezési lap vagy a plébánián vagy a sekrestyében átvehető.
Comments are closed.