Hirdetések, 2022. 08. 28.

Hirdetések, 2022. 08. 28.

  1. Ma van az évközi 22. vasárnap.
  2. A jövő héten, pénteken első péntek 16.30-kor szentségimádás (közben gyóntatás), 18 órakor szentmise.
  3. Pénteken 18 órakor lesz a temetési miséje Michel Mária doktornőnek. Urnáját a családja elhozza ide a plébániatemplomba, amit az oltár elé egy kis asztalra felteszünk. Az asztal mellett vázák lesznek és ezekbe a vázákba lehet elhelyezni az egy szál virágot a jelenlévőknek. A hozzátartozók azt kérték, hogy a jelenlévő gyászolók egy szál virággal búcsúzzanak a doktornőtől. A szentmise végén elvégezzük a búcsúztatási szertartást.
  4. A jövő héten megkezdődik a tanév Marcali iskoláiban. A hittankönyveket a gyermekek a legelső hittanórán vehetik át a hitoktatóktól. A tanévkezdő szentmise tervezett időpontja szeptember 11-ke, 9 órakor a plébániatemplomban.
  5. A KÉSZ Marcali Csoportja zarándoklatot szervez szeptember 17-én Balatonfüred-Balatonalmádi-Sóly-Öskü-Várpalota úti céllal. A zarándoklatra bárki jelentkezhet. Az útiköltség: 6.000- Ft/fő. A KÉSZ tagoknak a buszköltség: 2.000- Ft/fő. Jelentkezni Sávoly Andreánál vagy a plébánián lehet.
  6. Várhatóan szeptember közepén elkezdődik a plébánia hátsó részének a tető cseréje.
  7. A Kaposvári Püspökség Evangelizációs Központja Szentlélek szemináriumot hirdet Marcaliban kizárólag férfiak részére. A szeminárium október 3-án kezdődik és november 28-ig tart. Jelentkezni legkésőbb szeptember 25-ig Király Jenőnél lehet, és jelentkezési lapot kell leadni szeptember 25-ig. A jelentkezési lap vagy a plébánián vagy a sekrestyében átvehető.
Comments are closed.