Hirdetések, 2021. 11. 28.

Hirdetések, 2021. 11. 28.

  1. Ma Ádvent 1. vasárnapja van, az egyházi év kezdete.
  2. A héten, pénteken 16 órakor gyóntatás kezdődik, ami megfelel a karácsonyi gyóntatásnak is. (Azért is fontos lenne, mert a járványhelyzet miatt lehet, hogy később lezárják a templomokat.) Ugyancsak 16 órakor Taisé-i imaóra kezdődik 8-as hittanosaink részére. A 8-asok ekkor végzik el a karácsonyi gyónásukat. A gyóntatás a sekrestyében és az oldalkápolnában lesz. 17 órakor szentmise.
  3. Szombaton 17 órakor ádventi gyertyagyújtás a plébániatemplom előtti téren, melyen közreműködnek a Berzsenyi Dániel Gimnázium diákjai. A gyertyagyújtás után szentmise.
  4. Megköszönjük mindazok segítségét, akik a kültéri ádventi koszorú elkészítésében részt vettek.
  5. A járványhelyzet miatt a plébánián továbbra is on-line fogadás van. Az elintézendő ügyeket vagy telefonon, vagy e-mailen kérjék a plébániától: így a kereszteléseket, temetéseket is lehet így kérni. Telefonos egyeztetés után legfeljebb egy fő maszkban bejöhet a részleteket intézni. Keresztlevelet, igazolásokat is csak online lehet intézni. Kereszteléseket csak karácsony másnapjára veszünk fel.
  6. Az új járványügyi intézkedések szerint a templomokban is kötelező a szájmaszk. Belépve használjuk a falon lévő kézfertőtlenítőt. A temetéseket kérésemre kültéren, a ravatalozó előtt lehet elvégezni, ahol ugyan nem kötelező a szájmaszk, de ajánlatos.
  7. Naptárak, kalendárium kapható a sekrestyében.
Comments are closed.