Hirdetések, 2021. 11. 21.

Hirdetések, 2021. 11. 21.

  1. Ma Krisztus Király ünnepe van, egyúttal Karitász vasárnap, ma az ország valamennyi katolikus templomában perselygyűjtés van a szegények részére. Ebből az összegből készítünk karácsonyi csomagokat a város szegényeinek. A mai napon 30 rászorulónak ajándékozunk kenyeret.
  2. A jövő héten, pénteken 9 órától építjük föl a plébániatemplom előtt a kültéri ádventi koszorút, tetterős férfiakat várunk a koszorú elkészítésére.
  3. Az idei ádventben is minden szombat este 17 órakor ádventi gyertyagyújtás a Boldog II. János Pál pápa téren. Jövő szombaton 17 órakor ünnepi összeállítással közreműködnek a Tündérliget Óvoda csoportjaiból. Az első gyertyát dr. Sütő László marcali város polgármestere gyújtja meg. A gyertyagyújtás után szentmise.
  4. Jövő vasárnap, már Ádvent első vasárnapja.
  5. A járványhelyzet miatt hétfőtől a plébánián is on-line fogadás lesz. Az elintézendő ügyeket vagy telefonon, vagy e-mailen kérjék a plébániától: így a kereszteléseket, temetéseket is lehet így kérni. Telefonos egyeztetés után legfeljebb egy fő maszkban bejöhet a részleteket intézni. Keresztlevelet, igazolásokat is csak online lehet intézni. Kereszteléseket csak karácsony másnapjára veszünk fel.
  6. Az új járványügyi intézkedések szerint a templomokban is kötelező a szájmaszk. Belépve használjuk a falon lévő kézfertőtlenítőt. A temetéseket kérésemre kültéren, a ravatalozó előtt lehet elvégezni, ahol ugyan nem kötelező a szájmaszk, de ajánlatos.
  7. Naptárak, kalendárium és a Szívem első gondolata című könyv kapható a sekrestyében.
Comments are closed.