Hirdetések, 2021. 10. 03.

Hirdetések, 2021. 10. 03.

  1. Ma van az évközi 27. vasárnap.
  2. A jövő héten hétfőtől csütörtökig este 5 órakor, pénteken és szombaton 17.30-kor rózsafüzér imádságot végzünk: hétfőn az Engesztelő Imakör, kedden a Jézus Testvérei Kisközösség, szerdán a Szent Erzsébet Imakör, csütörtökön a Rózsafüzér Társulat, pénteken az Egyházközség Képviselő Testülete, szombaton a hittanosok.
  3. Csütörtökön, a Rózsafüzér Királynőkének ünnepén 16.30-kor szeretettel várjuk a rózsafüzéreseket, ahol Borsos Miklósné beszámolót tart a Rózsafüzér Társulat elmúlt évéről.
  4. A bérmálkozó gyermekek programjai: október 8-án, pénteken 17 órakor gyóntatás a bérmálkozó gyermekek, szülők, bérmaszülők részére. 18 órakor szentmise, 18.30-kor a bérmálás főpróbája. A szentmise előtt 17.30-kor rózsafüzér imádság. Október 9-én a bérmálkozók 10.15-kor gyülekeznek. A bérmálás 10.30-kor kezdődik, bérmál Varga László megyéspüspök. A szombat esti szentmise helyett igeliturgia lesz a rózsafüzér imádság után.
  5. Jövő vasárnaptól kezdve a B. Gizella templomban egy órával korábban, 17 órakor kezdődnek a szentmisék.
  6. Hamarosan elkészül Szent II. János Pál pápa szobra a plébániatemplom előtti térre. A szobor megáldása és megszentelése október 31-én, vasárnap 11 órakor kezdődő szentmisén lesz, melyet Varga László megyéspüspök celebrál.
  7. Iván atyán az elmúlt héten súlyos műtétet hajtottak végre a Kaposvári kórházban. Mivel a műtét utáni eredményei jók, már csütörtökön hazaengedték otthonába, a Marcali plébániára. Még egy pár hét pihenés kell a teljes felépüléséig. Iván atya megköszöni a sok-sok imát, böjtölést és a sok telefonon való érdeklődést.
Comments are closed.