Hirdetések, 2020. 05. 31.

Hirdetések, 2020. 05. 31.

  1. Ma Pünkösd vasárnapja van, a Szentlélek eljövetelének ünnepe.
  2. Pünkösd hétfőn nem lesz szentmise.
  3. Kedd, szerda, csütörtök délután 5 órakor csendes mise a plébániatemplomban.
  4. Csütörtökön, június 4-én a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján Kárpát-medence-szerte felzúgnak a harangok, így Marcaliban is. 18 órakor az Iparosházban megemlékezést és koszorúzást tartanak, melyre szeretettel hívják és várják a híveket is.
  5. Pénteken, első péntek. 17 órától lehetőséget adok a híveknek, hogy a templom melletti szabadtéri zöld területen szentgyónást végezzenek. 18 órakor szentmise. Aki odahaza szoktak első pénteken áldozni, azok még egy hónapig türelemmel várjanak.
  6. Szombaton 18 órakor szentmise a templomban.
  7. Jövő vasárnap 10 órakor újból szabadtéri szentmise a plébániatemplom előtt és 18 órakor a B. Gizella templomban. (Szájmaszk!)
  8. Az elmaradt miseszándékok miatt érdeklődjenek a plébánián.
  9. Tájékoztatjuk a szülőket, hogy idén a nyári hittantábor – a kialakult helyzet miatt – elmarad. Amit fel tudunk ajánlani, hogy július hónapban egy pénteki napon hittanos kirándulást szervezünk (várhatóan: július 10.) „Találkozni jó” címmel. Ez a kirándulás a környéken lesz, gyalogosan fogunk menni. Ebéd batyuból, késő délutáni visszaérkezéssel. Részletek később. Egyúttal arról is tájékoztatom a Szülőket, hogy az idei tanév végén az elsőáldozás és bérmálás szintén elmarad. Megtartásuk ősszel lehetséges. Erről is később tájékoztatjuk a Szülőket.
Comments are closed.