Hirdetések, 2020. 04. 26.

Hirdetések, 2020. 04. 26.

  1. Ma Húsvét 3. vasárnapja van. Ma könyörgés van az új termésért.
  2. A héten pénteken már május hónap lesz. Ne felejtkezzünk meg otthonainkban a Loretto-i litániát elvégezni és a Szűz Anya közbenjárását kérni a járvány megszűnéséért.
  3. Amíg tart ez a rendkívüli helyzet, addig változatlanul a templom nyitva van, de nyilvános istentisztelet nem lehetséges. Kérjük a testvéreket, hogy úgy kapcsolódjanak bele a vasárnapi 9 órás istentiszteletbe (a Tavi Tv-n látható), hogy a szentmisén lelki áldozást is végezzenek. A lelki áldozás minden imakönyvben megtalálható.
  4. Az egyházközségek elég nehéz anyagi helyzetbe kerültek, mivel egyik fő bevételi forrásuk a vasárnapi perselypénz volt és az egyházi adó. Mivel most mind a kettő szünetel és nekünk főállású és megbízási munkaviszonyban lévők fizetését és a templomok rezsijét kell fizetni, ezért arra kérjük a kedves híveket, hogy a sokfelé szokásba jött gyakorlatot kövessék: létesítsenek otthon egy perselyt, melybe minden vasárnap beleteszik a szokott perselypénzüket és azt az összeget a járvány megszűnése után elhozzák a szentmisére. Megértésüket köszönjük!
  5. Csatlakozzunk Ferenc pápa felhívásaihoz, aki közös imádságra hív bennünket minden délben az Úrangyala előtt egy Miatyánkot is mondjunk el. A KÉSZ felhívására esténként 20 órakor ugyancsak egy Miatyánkot mondjunk el.
  6. A plébánia ügyfélfogadás is megváltozott, előzetes telefonegyeztetésre hívják az 510-233-at és lehetőleg egy személy jöjjön ügyet intézni.
  7. Mint a kedves hívek is tudják, hogy a Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszust elhalasztották a következő évre.
  8. Az Új Ember újság újból kapható. Igyekszünk eljuttatni a hívekhez.
Comments are closed.