Hirdetések, 2020. 03. 29.

Hirdetések, 2020. 03. 29.

  1. Ma Nagyböjt 5. vasárnapja van.
  2. Közkívánatra a Marcali Tavi Tv-n a vasárnapi szentmisék 9 órakor láthatók. A hétközbeni ismétlések időpontja nem változik.
  3. Csatlakozzunk Ferenc pápa felhívásaihoz, aki közös imádságra hív bennünket minden délben az Úrangyala előtt egy Miatyánkot is mondjunk el. A KÉSZ felhívására esténként 20 órakor ugyancsak egy Miatyánkot mondjunk el.
  4. A kormány rendelete értelmében a temetéseken csak a szűk családi kör vehet részt. Az MKPK utasítása szerint a temetések egyszerűek és rövidek legyenek.
  5. A plébánia ügyfélfogadás is megváltozott, előzetes telefonegyeztetésre hívják az 510-233-at és lehetőleg egy személy jöjjön ügyet intézni.
  6. Mivel esküvő és keresztelés nem lehetséges, így a jegyes-oktatások előre megegyezett időpontja sem megvalósítható. A járvány megszűnése után újabb időpontot keresünk.
  7. Minden nap a hívek részvétele nélkül szentmisét mutatok be a plébánián délután 5 órakor, kérem imádkozzanak velem együtt a járvány megszűnéséért, a megpróbáltatások elviseléséért.
  8. A lelki áldozás, mivel sok embernek hiányzik, hogy nem áldozhat, ezért éljünk a lelki áldozás lehetőségével. Minden imakönyvben megtalálható az ima, ami naponként elvégezhető.
Comments are closed.