Hirdetések 2019. 12. 22.

Hirdetések 2019. 12. 22.

  1. Ma Ádvent 4. vasárnapja.
  2. Hétfőn 9 órától állítjuk fel a szabadtéri betlehemet a plébániatemplom mellett. Erős férfikezeket hívunk és várunk a betlehem elkészítéséhez.
  3. Kedden éjjel 22 órakor kezdődik a B. Gizella templomban a pásztorjáték, utána éjjeli szentmise. A plébániatemplomban 23.30-kor pásztorjáték, majd éjféli szentmise.
  4. Szerdán, karácsony napján vasárnapi miserend.
  5. Csütörtökön, karácsony másnapján a plébániatemplomban 9 órakor szentmise, borszenteléssel. Kérjük a szőlősgazdákat, hogy az idei termésükből hozzanak egy üveggel, melyet a szentmisén megáldunk. A templom előtt forralt bort áldunk meg és kínáljuk a kedves híveknek.
  6. A jövő héten, pénteken este nem lesz szentmise.
  7. Megköszönjük mindazok közreműködését, akik részt vettek a kórház karácsonyon (mintegy 20-an). Ezek közül is külön köszönet a Noszlopy iskola 7-es hittanosainak és hitoktatónőjüknek.
  8. Elkészült a téli kápolna. Terveink szerint januártól ott tartjuk a hétköznapi szentmiséket.
  9. Az Eukarisztikus kongresszusra való jelentkezés elindult. Gelencsér Róbert világi elnököt jelöltem ki csoportvezetőnek, akinél jelentkezni lehet. Terveink szerint a kongresszusra szombati napon mennénk, amikor a Kossuth téri szentmiséről fáklyás körmenettel a Hősök teréig megyünk.
  10. Megjelent a Marcali Katolikus Újság karácsonyi száma.
Comments are closed.