Hirdetések, 2019. 09. 29.

Hirdetések, 2019. 09. 29.

  1. Ma van az évközi 26. vasárnap.
  2. Október hónapban rózsafüzért végzünk az esti szentmisék előtt fél órával. A rózsafüzért vezeti kedden a Jézus Testvérei Kisközösség, szerdán Szent Erzsébet Imakör, pénteken a Rózsafüzér Társulat, szombaton a Képviselő Testület. Hétfőn az Engesztelő Imakör, az imaóra keretében mondja el a rózsafüzért. Vasárnaponként a gombai és a B. Gizella-i misék előtt fél órával lesz a rózsafüzér.
  3. A jövő héten első péntek, délelőtt a házi betegek gyóntatása, délután 17.30-tól szentségimádás, gyóntatás, 18 órakor szentmise.
  4. Első szombat is lesz, 17 órakor imaóra, 18 órakor szentmise.
  5. Október 5-én, szombaton, Segesden a plébániatemplomban az Egyházmegyei Rózsafüzér Társulatok Lelki napja. Erre az alkalomra reggel 8 órakor autóbusz indul a tejüzem elől, amely a Rózsafüzér Társulati tagok részére ingyenes, a többiek részére 1.000- Ft a részvételi díj.
  6. Október 17-én 13 órakor a Kaposvári Püspökségen a Keresztény Vállalkozók Találkozója lesz. A vállalkozók számára előadások lesznek, bemutatkozik az ÉRME-hálózat. Marcaliból is várják a keresztény vállalkozók megjelenését.
Comments are closed.